Report Management FOG Imaging Log "No Results Found"



  • Server
    • FOG Version: 1.3.4
    • OS: CentOS 6.7
    Client
    • Service Version:
    • OS:
    Description

    Upgraded to FOG 1.3.4 SVN Revision 6064 about 2 weeks ago and can’t confirm whether “FOG Imaging Log” worked prior to that ('cause I never needed it before) but for some reason my FOG Imaging Log has no data.

    I am able to do the following via mySQL though:

    $ mysql -D fog

    mysql> describe imagingLog;
    ±-------------±-------------±-----±----±--------±---------------+
    | Field | Type | Null | Key | Default | Extra |
    ±-------------±-------------±-----±----±--------±---------------+
    | ilID | int(11) | NO | PRI | NULL | auto_increment |
    | ilHostID | int(11) | NO | MUL | NULL | |
    | ilStartTime | datetime | NO | | NULL | |
    | ilFinishTime | datetime | NO | | NULL | |
    | ilImageName | varchar(64) | NO | | NULL | |
    | ilType | varchar(64) | NO | | NULL | |
    | ilCreatedBy | varchar(255) | NO | | NULL | |
    ±-------------±-------------±-----±----±--------±---------------+
    7 rows in set (0.00 sec)

    mysql> select * from imagingLog;

    and that gives me like 2000 records, which is what i want! problem is I don’t want to just out put it to a file, I want to be able to query it via FOG web console. Why does FOG say it’s empty when there is clearly data in there?

    Thanks!


  • Senior Developer

    Those wanting to see the fix sooner than later please run:

    wget -O /var/www/fog/lib/pages/reportmanagementpage.class.php https://raw.githubusercontent.com/FOGProject/fogproject/fee45cb8efe1d783f358589286f78c4cee82a5c5/packages/web/lib/pages/reportmanagementpage.class.php
    

  • Moderator

    Cross-linking another thread with the same problem:
    https://forums.fogproject.org/topic/9419/fog-imaging-log-not-working

    Moved to bug reports, marked as unsolved.



  • hey @Wayne-Workman thanks for your reply. i think i’ll sit and wait on 1.3.5 and for now I’ll just copy and paste it


  • Moderator

    1.3.5 rc 1 has this listed as a bug fix:

    Fix inventory passing potential non-integer for math.

    https://news.fogproject.org/fog-1-3-5-rc-1/

    Though I wouldn’t say go to rc1, I’d say go to the latest RC which is currently 1.3.5 rc 10 I think. No guarantees though that it would fix your issue, it’s just that is listed as a bug fix and it sounds like it’s related.

    Or you could sit on it and wait for official 1.3.5

    If you can share what it is you’re wanting a report of, I can help with the sql queries as a hold-over for you.


Log in to reply
 

465
Online

38998
Users

10717
Topics

101747
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.