Snapin Hash doesn't exist?


  • Testers

    I just imaged a host and was waiting for the snapins to deploy and their status stayed at checkedin

    So I checked the logs

    ------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------SnapinClient---------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     8/4/2016 4:00 PM Client-Info Client Version: 0.11.4
     8/4/2016 4:00 PM Client-Info Client OS:      Windows
     8/4/2016 4:00 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-6
     8/4/2016 4:00 PM Middleware::Response Success
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient Snapin Found:
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     ID: -1
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     Name:
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     Created: -1
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     Action:
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     Pack: False
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     Hide: False
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     Server:
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     TimeOut: -1
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     RunWith:
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     RunWithArgs:
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     Args:
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient     File:
     8/4/2016 4:00 PM SnapinClient ERROR: Snapin hash does not exist
    

    I just got this over and over again. Tried even reuploading the snapins, checked for the hashes, and had just uploaded to the latest dev version (svn 5944)
    I read some posts with similar problems but the solutions didn’t seem applicable.

    Snapins were working fine just yesterday.


  • Testers

    @Tom-Elliott I did not see that one. Thank you good sir.


  • Senior Developer

    https://forums.fogproject.org/topic/8278/rc6-snapins-no-longer-working

    Just linking these threads as they’re more or less identical.


Log in to reply
 

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.