init is broke... not sure why.


  • Moderator

    Cloud 5417 SVN 4379 Fedora 21 Server

    Just updated to the latest and was messing around with SELinux and Firewall settings… things broke, me and @Jbob did a lot of stuff… he did a lot of stuff… I’d even say stuff got out of hand and we may have even lost our identities somewhere in there…

    After it seemed to be fixed - I tried to image. One of my systems was just in a reboot loop right after it downloaded the init. So I re-ran the installer to try to grab another copy of the init.

    Now I’m getting this: https://drive.google.com/file/d/0B2BmriqzYEgXUnlCcTNLSElqT0k/view?usp=sharing

    I was looking at the file sizes…

    cd /var/www/html/fog/service/ipxe
    ls -la

    total 31584
    drwxr-xr-x. 2 fog    apache     4096 Nov 17 22:04 .
    drwxr-xr-x. 3 apache apache     4096 Nov 17 22:04 ..
    -rw-r--r--. 1 fog    apache     1372 Nov 17 22:04 advanced.php
    -rw-r--r--. 1 fog    apache    21280 Nov 17 22:04 bg.png
    -rw-r--r--. 1 fog    apache      679 Nov 17 22:04 boot.php
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  6837408 Nov 17 22:05 bzImage
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  6609104 Nov 17 22:05 bzImage32
    -rw-r--r--. 1 fog    apache   234697 Nov 17 22:04 grub.exe
    -rw-r--r--. 1 fog    apache 15395728 Nov 17 22:05 init_32.xz
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  1114112 Nov 17 22:04 init.xz
    -rw-r--r--. 1 fog    apache    25340 Nov 17 22:04 memdisk
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  1839104 Nov 17 22:04 memtest.bin
    -rw-r--r--. 1 fog    apache    20933 Nov 17 22:04 refind.conf
    -rw-r--r--. 1 fog    apache   205192 Nov 17 22:04 refind.efi
    

    ls -lah

    total 31M
    drwxr-xr-x. 2 fog    apache 4.0K Nov 17 22:04 .
    drwxr-xr-x. 3 apache apache 4.0K Nov 17 22:04 ..
    -rw-r--r--. 1 fog    apache 1.4K Nov 17 22:04 advanced.php
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  21K Nov 17 22:04 bg.png
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  679 Nov 17 22:04 boot.php
    -rw-r--r--. 1 fog    apache 6.6M Nov 17 22:05 bzImage
    -rw-r--r--. 1 fog    apache 6.4M Nov 17 22:05 bzImage32
    -rw-r--r--. 1 fog    apache 230K Nov 17 22:04 grub.exe
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  15M Nov 17 22:05 init_32.xz
    -rw-r--r--. 1 fog    apache 1.1M Nov 17 22:04 init.xz
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  25K Nov 17 22:04 memdisk
    -rw-r--r--. 1 fog    apache 1.8M Nov 17 22:04 memtest.bin
    -rw-r--r--. 1 fog    apache  21K Nov 17 22:04 refind.conf
    -rw-r--r--. 1 fog    apache 201K Nov 17 22:04 refind.efi
    

    Is the init broke right now?


  • Senior Developer

    I’ve change the code that downloads the client, kernels, and inits. I 'm not going to background it any more as this might be the cause of a partial download. When the script exits, it kills the other backgrounded tasks.


  • Moderator

    @Wayne-Workman said:

    @Tom-Elliott Last night I tried re-running the installer several times.

    I also rebooted all my network equipment and tried again too.

    For what it’s worth, the internet on all my devices last night was really slow, probably has something to do with it.

    same here, with the installer I’ve partial init.


  • Moderator

    @Tom-Elliott Last night I tried re-running the installer several times.

    I also rebooted all my network equipment and tried again too.

    For what it’s worth, the internet on all my devices last night was really slow, probably has something to do with it.


  • Senior Developer

    Can you guys retry running the installer? Hopefully it will get the full file, but you will need to wait for a bit to ensure the files are properly received.

    I may need to remove the backgrounding of the downloads and go back to blocked mode while waiting.

    The hashes for the files are:

    bf3c51c8b991495fc531544e8cbdf5b7  init_32.xz
    afac041a2ddd64c499733380226c4219  init.xz
    

    I see this on occasion but it’s not a frequent occasion.


  • Moderator

    @Tom-Elliott Yep, in Cloud 5399


  • Senior Developer

    @ch3i you’re having this issue as well?


  • Moderator


  • Moderator

    Same here ;)


  • Senior Developer

    No init is not broken but it appears your downloaded init is way too small.


Log in to reply
 

408
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.4k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.