Fog v0.32 when the snap-in is edited - strips backslashes


  • Moderator

    found this in the below guide and thought i should add it here in case this hasn’t been picked up on
    [url]http://wiki.rscwmsystems.org.uk/images/4/47/Using_Fog.pdf[/url]

    There appears to be a bug on Fog v0.32 which strips backslashes from the snap-in run
    with arguments and snap-in arguments fields when the snap-in is edited. I was able to correct
    this by editing /var/www/fog/management/includes/snapin.edit.include.php, and
    replacing:
    [CODE]echo ( “<tr><td>”._(“Snapin Run With Arguments”).":</td><td><input
    class=“smaller” type=“text” size=“50” name=“rwa” value="" .
    htmlentities(stripslashes($ar[“sRunWithArgs”])) . “” /></td></tr>" );[/CODE]

    with
    [CODE]echo ( “<tr><td>”._(“Snapin Run With Arguments”).":</td><td><input
    class=“smaller” type=“text” size=“50” name=“rwa” value="" .
    htmlentities($ar[“sRunWithArgs”]) . “” /></td></tr>" );[/CODE]

    and
    [CODE]echo ( “<tr><td>”._(“Snapin Arguments”).":</td><td><input
    class=“smaller” type=“text” name=“args” size=“60” value="" .
    $ar[“sArgs”] . “” /></td></tr>" );[/CODE]

    with
    [CODE]echo ( “<tr><td>”._(“Snapin Arguments”).":</td><td><input
    class=“smaller” type=“text” name=“args” size=“60” value="" .
    htmlentities($ar[“sArgs”]) . “” /></td></tr>" );[/CODE]

    near line 182
    13 January 2012


  • Senior Developer

    Web UI is, obviously, now functional and all.


  • Developer

    Fixed in SVN, though this section of the Web UI isnt working just yet.


 

547
Online

41.9k
Users

12.5k
Topics

117.6k
Posts