New FOG server, images not syncing to other node



  • I have rebuilt our main FOG server and our two other nodes. One of the nodes (Buffalo) has all the images there already. The other node (Dallas) is completely blank, no images. I checked the replicator log and this is what I’m seeing:

    [04-23-19 3:30:03 pm]  * Found Image to transfer to 2 nodes
    [04-23-19 3:30:03 pm]  | Image Name: Windows 7 Pro Generic 64-bit
    [04-23-19 3:30:05 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: No need to sync d1.fixed_size_partitions (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:06 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: No need to sync d1.mbr (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:07 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: No need to sync d1.minimum.partitions (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:07 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: No need to sync d1.original.fstypes (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:08 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: No need to sync d1.original.swapuuids (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:08 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: No need to sync d1.partitions (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:09 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: No need to sync d1p1.img (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:09 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File size mismatch - d1p2.img: 3336539776 != 33988878
    [04-23-19 3:30:09 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: Deleting remote file d1p2.img
    [04-23-19 3:30:10 pm]  * Starting Sync Actions
    [04-23-19 3:30:10 pm]  | CMD: lftp -e 'set xfer:log 1; set xfer:log-file /opt/fog/log/fogreplicator.Windows 7 Pro Generic 64-bit.transfer.Buffalo Storage Node.log;set ftp:list-options -a;set net:max-retries 10;set net:timeout 30;  mirror -c --parallel=20 -R --ignore-time -vvv --exclude ".srvprivate" "/images/Windows7ProGeneric64-bit" "/images/Windows7ProGeneric64-bit"; exit' -u fog,[Protected] 192.168.0.75
    [04-23-19 3:30:10 pm]  | Started sync for Image Windows 7 Pro Generic 64-bit - Resource id #2300
    [04-23-19 3:30:11 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File does not exist d1.fixed_size_partitions (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:11 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File does not exist d1.mbr (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:11 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File does not exist d1.minimum.partitions (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:11 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File does not exist d1.original.fstypes (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:11 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File does not exist d1.original.swapuuids (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:11 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File does not exist d1.partitions (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:11 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File does not exist d1p1.img (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:11 pm]   # Windows 7 Pro Generic 64-bit: File does not exist d1p2.img (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:11 pm]  | CMD: lftp -e 'set xfer:log 1; set xfer:log-file /opt/fog/log/fogreplicator.Windows 7 Pro Generic 64-bit.transfer.Dallas Storage Node.log;set ftp:list-options -a;set net:max-retries 10;set net:timeout 30;  mirror -c --parallel=20 -R --ignore-time -vvv --exclude ".srvprivate" "/images/Windows7ProGeneric64-bit" "/images/Windows7ProGeneric64-bit"; exit' -u fog,[Protected] 192.168.12.75
    [04-23-19 3:30:11 pm]  | Started sync for Image Windows 7 Pro Generic 64-bit - Resource id #2316
    sh: -c: line 0: syntax error near unexpected token `('
    sh: -c: line 0: `lftp -e 'set xfer:log 1; set xfer:log-file /opt/fog/log/fogreplicator.Windows 7 Pro Generic 64-bit.transfer.Dallas Storage Node.log;set ftp:list-options -a;set net:max-retries 10;set net:timeout 30;  mirror -c --parallel=20 -R --ignore-time -vvv --exclude ".srvprivate" "/images/Windows7ProGeneric64-bit" "/images/Windows7ProGeneric64-bit";exit' -u fog,xxxxxxxxx; 192.168.12.75'
    [04-23-19 3:30:11 pm]  * Found Image to transfer to 2 nodes
    [04-23-19 3:30:11 pm]  | Image Name: Windows Server 2016 Generic
    [04-23-19 3:30:12 pm]   # Windows Server 2016 Generic: No need to sync d1.fixed_size_partitions (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:13 pm]   # Windows Server 2016 Generic: No need to sync d1.mbr (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:13 pm]   # Windows Server 2016 Generic: No need to sync d1.minimum.partitions (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:14 pm]   # Windows Server 2016 Generic: No need to sync d1.original.fstypes (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:14 pm]   # Windows Server 2016 Generic: No need to sync d1.original.swapuuids (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:15 pm]   # Windows Server 2016 Generic: No need to sync d1.partitions (Buffalo Storage Node)
    [04-23-19 3:30:15 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File size mismatch - d1p1.img: 333360400 != 33090750
    [04-23-19 3:30:15 pm]   # Windows Server 2016 Generic: Deleting remote file d1p1.img
    [04-23-19 3:30:16 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File size mismatch - d1p2.img: 4333598202 != 31229352
    [04-23-19 3:30:16 pm]   # Windows Server 2016 Generic: Deleting remote file d1p2.img
    [04-23-19 3:30:16 pm]  * Starting Sync Actions
    [04-23-19 3:30:16 pm]  | CMD: lftp -e 'set xfer:log 1; set xfer:log-file /opt/fog/log/fogreplicator.Windows Server 2016 Generic.transfer.Buffalo Storage Node.log;set ftp:list-options -a;set net:max-retries 10;set net:timeout 30;  mirror -c --parallel=20 -R --ignore-time -vvv --exclude ".srvprivate" "/images/WindowsServer2016Generic" "/images/WindowsServer2016Generic"; exit' -u fog,[Protected] 192.168.0.75
    [04-23-19 3:30:16 pm]  | Started sync for Image Windows Server 2016 Generic - Resource id #2372
    [04-23-19 3:30:17 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File does not exist d1.fixed_size_partitions (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:17 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File does not exist d1.mbr (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:17 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File does not exist d1.minimum.partitions (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:17 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File does not exist d1.original.fstypes (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:17 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File does not exist d1.original.swapuuids (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:17 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File does not exist d1.partitions (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:17 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File does not exist d1p1.img (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:17 pm]   # Windows Server 2016 Generic: File does not exist d1p2.img (Dallas Storage Node)
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | CMD: lftp -e 'set xfer:log 1; set xfer:log-file /opt/fog/log/fogreplicator.Windows Server 2016 Generic.transfer.Dallas Storage Node.log;set ftp:list-options -a;set net:max-retries 10;set net:timeout 30;  mirror -c --parallel=20 -R --ignore-time -vvv --exclude ".srvprivate" "/images/WindowsServer2016Generic" "/images/WindowsServer2016Generic"; exit' -u fog,[Protected] 192.168.12.75
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Started sync for Image Windows Server 2016 Generic - Resource id #2388
    sh: -c: line 0: syntax error near unexpected token `('
    sh: -c: line 0: `lftp -e 'set xfer:log 1; set xfer:log-file /opt/fog/log/fogreplicator.Windows Server 2016 Generic.transfer.Dallas Storage Node.log;set ftp:list-options -a;set net:max-retries 10;set net:timeout 30;  mirror -c --parallel=20 -R --ignore-time -vvv --exclude ".srvprivate" "/images/WindowsServer2016Generic" "/images/WindowsServer2016Generic";exit' -u fog,xxxxxxxxxx; 192.168.12.75'
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #806
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #884
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #962
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1052
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1142
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1232
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1310
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1382
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1472
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1544
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1616
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1688
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1778
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1850
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #1928
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #2015
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #2087
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #2159
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #2244
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #2316
    [04-23-19 3:30:17 pm]  | Sync finished - Resource id #2388
    
    


  • @Sebastian-Roth Thanks, its properly replicating now


  • Senior Developer

    @kafluke Fixed in dev-branch. If you are already using this then just update to the latest. Otherwise you might just want to manually add this fairly simple fix on your master node.



  • Thank you!


  • Senior Developer

    @kafluke Moved your post to bug reports as I see we have an issue in the code. Will try to fix this as soon as possible.


Log in to reply
 

296
Online

7.2k
Users

14.4k
Topics

135.5k
Posts