Replication quits if a node is offline


  • Moderator

    Server
    • FOG Version: 1.3.0 RC-18
    • OS: CentOS 7
    Description

    We had some storms last night, we’re having some network issues at two buildings.

    But, at two other buildings that aren’t having issues, we need one image to replicate from one spot to the other spot.

    The problem is, when the FOG Image Replicator starts checking an image that is supposed to be on one of the problematic sites, it just stops.

    [11-03-16 3:01:13 pm] * Type: 8, File: /var/www/html/fog/lib/service/fogservice.class.php, Line: 437, Message: Undefined index: group, Host: 10.65.2.20, Username: fog
    

    Once it hits a site that is more-or-less offline, it just quits and doesn’t go further.


  • Moderator

    The storms have passed and all sites are back online. I’m not sure how I can verify that the image replicator doesn’t quit if a node is offline. I guess I could setup a test at home but it might not be the same. Because in the real-world OP, the primary group that had the image was MIA. I’m happy you made efforts to solve it but at this moment I cannot confirm or deny they work.


  • Senior Developer

    Re-reviewed found the exact issue and pretty sure I got it this time.


  • Senior Developer

    @Wayne-Workman I’ve added hopeful code to prevent this. I believe what you’re seeing is not a throw from the “service” but rather a “throw” from the file_exists checks. I may need you to verify if possible please?


Log in to reply
 

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.