FOG rolling imaging task



  • Running Version RC-8

    I’ve noticed a few imaging tasks lately have never finished. They will go through the imaging process and then at the end of the task, reboot and start over. Please let me know what FOG logs I need to post or if you have any ideas on how to fix this. I know the images have worked in the past so I’m not sure what changed.

    Thanks!

    Cheers!

    Joe



  • @Joe-Gill Was it imaging from the main server or a node?



  • @Wayne-Workman I wish that was the case. In this particular instance, this was the only image going. I just had a one off image to do.



  • @Joe-Gill It could be that the server just didn’t respond because it was just way too busy - which would leave the task in place, and would cause it to image again. If this is the case - you need to lower your Maximum Clients setting in Storage Management. Also if you’re doing a bunch simultaneously, this is what Multicast is good at, you wouldn’t see these load issues.



  • @Wayne-Workman Thanks!

    I’ll see if I can’t watch one finish. The funny thing is the most recent one rolled over into this mess and on the second iteration of the image process, it finished. Ugh!

    I’ll see if I can replicate this and then I’ll debug.



  • We would need you to sit down and watch one image. What’s important to see is what happens after the last partition is restored. There should be a mesage saying “completing task” or something like that. If that’s not working, there should be an error.

    Alternatively, you can also do a debug download and step through each process one thing at a time.


 

435
Online

41.8k
Users

12.4k
Topics

116.6k
Posts