Fog Client on Fog 1.3.0 RC8 - Object reference error



  • Hi, everyone.

    I have updated fog to a working 1.3.0 RC8 version.
    In general everything seems to be working fine.

    I have been finding I’m having trouble with the fog client the errors I’m seeing now are:

    
     17/08/2016 3:56 PM Service Creating user agent cache
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------ClientUpdater--------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response Success
    ------------------------------------------------------------------------------
    
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------TaskReboot----------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------HostnameChanger-------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------SnapinClient---------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------PrinterManager--------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------PowerManagement-------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------UserTracker---------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Communication URL: http://fog2/fog/management/index.php?sub=requestClientInfo&configure&newService&json
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response Success
     17/08/2016 3:56 PM Service Sleeping for 295 seconds
    

    I am finding printers are no long being installed either, so I’m guessing it is in relation to this error?
    I don’t have any PHP errors in the logs either so that all seems to be working fine?

    Thanks all :)



  • Yep, awesome that seemed to fix the issue.
    just reset the encryption data for all hosts as it seemed to be happening on every client.

    Thanks. :)



  • Thanks, just thought of that then. I’ll try that now.


  • Moderator

    Reset encryption data for that host/group in the Web UI


Log in to reply
 

425
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.4k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.