Fog Client on Fog 1.3.0 RC8 - Object reference error



  • Hi, everyone.

    I have updated fog to a working 1.3.0 RC8 version.
    In general everything seems to be working fine.

    I have been finding I’m having trouble with the fog client the errors I’m seeing now are:

    
     17/08/2016 3:56 PM Service Creating user agent cache
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------ClientUpdater--------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response Success
    ------------------------------------------------------------------------------
    
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------TaskReboot----------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------HostnameChanger-------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------SnapinClient---------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------PrinterManager--------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------PowerManagement-------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------UserTracker---------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client Version: 0.11.5
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Client OS:      Windows
     17/08/2016 3:56 PM Client-Info Server Version: 1.3.0-RC-8
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Communication URL: http://fog2/fog/management/index.php?sub=requestClientInfo&configure&newService&json
     17/08/2016 3:56 PM Middleware::Response Success
     17/08/2016 3:56 PM Service Sleeping for 295 seconds
    

    I am finding printers are no long being installed either, so I’m guessing it is in relation to this error?
    I don’t have any PHP errors in the logs either so that all seems to be working fine?

    Thanks all :)



  • Yep, awesome that seemed to fix the issue.
    just reset the encryption data for all hosts as it seemed to be happening on every client.

    Thanks. :)



  • Thanks, just thought of that then. I’ll try that now.


  • Moderator

    Reset encryption data for that host/group in the Web UI


Log in to reply
 

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.