UDPCast setup fails, make fails.



  • Hello,

    I’m new to unbuntu and FOG, but stumbled here from Spiceworks looking for imaging/cloning solutions.

    I’ve installed Ubuntu 14.04LTS on a desktop to try and get this working. When I ran the 0.32 FOG installation it failed. Now I’m unsure of how to rip everything out and try again, as trying to rerun the installer doesn’t do the trick. I’ve been tempted to just wipe the drive and go through the reinstall process from scratch with Ubuntu, but that seems a bit extreme.

    I’ve attached a text dump of the original installation progress. I don’t want to use the FOG computer as a DHCP as I have a local domain with a DHCP server already running.

    Any help would be appreciated.

    [url="/_imported_xf_attachments/0/713_Failed FOG install.txt?:"]Failed FOG install.txt[/url]



  • Thank you both for your responses!

    Wiping the system and installing Debian 7.5 allowed the FOG 33 1.0 SVN install to complete without incident.

    Found where I needed to plug in the mysql password to get the database connecting, and have the schema installed so I can get in and get started with the program itself. I’ll test it out in the next couple of days and see what happens.


  • Moderator

    Agreed, if you must use a ‘new’ OS and like the Debian ecosystem, then go for pure Debian 7.5 . I can tell you from first hand experience that Debian hasn’t changed anything that affects Fog from 7.4 to 7.5, and that Fog 1.0.0 works flawlessly on Debian systems now.

    Oh, and I also have a Domain with a DHCP server already running. It posed no issues to tell Fog not to be a DHCP and then make the modifications to Options 66 and 67 on the Domain DHCP.


  • Developer

    1. Don’t use fog .32, use SVN to install fog 33 1.0, check the wiki for SVN setup and it will walk you through everything.

    2. I wouldn’t recommend using Ubuntu 14.04 as it’s very very new…


Log in to reply
 

706
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.4k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.