Windows 10 Image Deployment Issue - Exit to command prompt? - Info



  • We’ve moved to the newest version of Fog Project.
    Windows 10 Image - With Corporate Key.
    Both systems say they are compatible.
    Image was grabbed correctly.
    Windows 10 system was updated and a bunch of changes was added.
    The clean shutdown was done.
    No Sysprep was applied as we have a product key that shouldn’t need to do that. We have a lot of settings that will be overwritten and do not want to do that.

    See what happens when trying to deploy.
    https://www.youtube.com/watch?v=jV0Q2pVmL8s

    Ideas?

    See image settings. It is an older Lenovo MT-M6072
    fog-problem.png


  • Senior Developer

    @chavenor You seem to have scheduled a debug deploy task. Go to the FOG web UI -> task view (forth icon from the right in the top menu) and see what type of task it tells you.

    Now you can either cancel the task and schedule a new one or you can just boot your machine and when you get to the shell type fog and hit ENTER to start the task in debug mode - which is you need to step through manually.



  • I’m dumb. Thanks for pointing that out. Worked like a charm.


  • Senior Developer

    @chavenor You seem to have scheduled a debug deploy task. Go to the FOG web UI -> task view (forth icon from the right in the top menu) and see what type of task it tells you.

    Now you can either cancel the task and schedule a new one or you can just boot your machine and when you get to the shell type fog and hit ENTER to start the task in debug mode - which is you need to step through manually.


Log in to reply
 

432
Online

7.5k
Users

14.6k
Topics

137.7k
Posts