Fujitsu Model U758i7 TB



  • We are having an issue with the above laptop model where we hear static/popping during playback of audio files. The static and popping that’s heard during audio playback, only starts after a new laptop is imaged, whether deployed by FOG or Macrium. The laptop that was used to create the image from is fine. The current configuration is as follows:

    Operating System

    • Windows® 10 Pro (Windows 10 Fall Creators Update, MUI, 64-bit, ENERGY STAR® qualified)
    • System Memory 16 GB DDR4 SDRAM memory (16 GB + empty slot) (32 GB upgrade available)
    • Hard Drive 1 TB M.2 SATA SSD – TCG Opal Compliant Self-encrypted Drive (SED)
    • Display 15.6" FHD (1920 x 1080) Anti-Glare, Touchscreen Display
    • Keyboard Backlit isolation keyboard (spill resistant) with touchpad & 10-key keypad
    • DVD Drive No
    • Processor 8th Generation Intel® Core® i7-8550U (8 MB Cache, up to 4.0 GHz) with Intel® Turbo Boost Technology)
    • Recovery Media Windows 10 Pro 64-bit (MUI) DVD Recovery Media
    • Fingerprint Sensor Yes
    • Wireless Communication Intel® Dual Band Wireless-AC 8265 802.11ac/a/b/g/n (2x2) and Bluetooth® v4.1
      Interfaces 1 x DC-in
    • 1 (combo port with Audio line-out) x Audio: line-in / microphone
    • 1 (combo port with Audio line-in) x Audio: line-out / headphone
    • 2x digital array microphones x Internal microphones
    • 2x Type-A (1 with Anytime USB charge functionality)
    • 1x Type-C (with Power Delivery functionality) x USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) total
    • 1 x VGA
    • 1 x HDMI
    • 1 (exclusive with HDMI) x DisplayPort
    • 1 (with status LED) x Ethernet (RJ-45)
    • 1 x Docking connector for Port Replicator
    • 1 x Kensington Lock support
    • 1 x Memory card slots
    • Audio 2x internal digital microphones (array)
    • Webcam HD Webcam
    • Battery Main Lithium-ion battery (4-cell, 50Wh) (up to 10 hours, 10 minutes)
    • Dimensions (W x D x H) 14.88 x 10.08 x 0.76 inches
    • Weight 4.1 lbs

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks,
    David



  • for downloading any hp drivers
    visit http://www.downloadhpdrivers.com/


  • Developer

    @davidjor I can’t think of this having anything to do with FOG or imaging at all. Have you tried re-installing Windows from scratch on one of the machines that is having this issue after imaging?


Log in to reply
 

392
Online

6.1k
Users

13.4k
Topics

126.3k
Posts