RC10, client checkins not working correctly.



  • Running 1.5 RC-10 on Fedora 26 7 nodes and one main server. Currently the clients are showing the sleep times correctly ;however they are not corresponding in actual sleep times.

    -----------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------UserTracker---------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     11/21/2017 4:16 PM Client-Info Client Version: 0.11.12
     11/21/2017 4:16 PM Client-Info Client OS:      Windows
     11/21/2017 4:16 PM Client-Info Server Version: 1.5.0-RC-10
     11/21/2017 4:16 PM Middleware::Response Success
    ------------------------------------------------------------------------------
    
     11/21/2017 4:16 PM Service Sleeping for 4823 seconds
     11/21/2017 5:11 PM Main Overriding exception handling
     11/21/2017 5:11 PM Main Bootstrapping Zazzles
     11/21/2017 5:11 PM Controller Initialize
     11/21/2017 5:11 PM Controller Start
    
     11/21/2017 5:11 PM Service Starting service
     11/21/2017 5:12 PM Bus Became bus server
     11/21/2017 5:12 PM Bus Emmiting message on channel: Status
     11/21/2017 5:12 PM Service Invoking early JIT compilation on needed binaries
    
    ------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------Authentication--------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
    


  • This post is deleted!


  • @joe-schmitt you can close this sorry to waste your time…it is working correctly.


  • Senior Developer

    @hanz said in RC10, client checkins not working correctly.:

    11/21/2017 4:16 PM Service Sleeping for 4823 seconds
    11/21/2017 5:11 PM Main Overriding exception handling

    Could you elaborate more on the issue? That log indicates the client was aborted and started back up during its sleep cycle (which should have been 80 minutes). Was the machine abruptly shut down? Are there any Windows Error Logs about the client?


Log in to reply
 

375
Online

39.4k
Users

11.1k
Topics

105.3k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.