Client does not load after install



  • Server
    • FOG Version: 1.3.5
    • OS: Ubuntu 16.04
    Client
    • Service Version: New version ???
    • OS: Windows 7
    Description

    At this point I only want to capture an image of a pc that I can reload on the same pc to recover from a malware or similar compromise. I have the FOG server running. I have installed the fog client on the pc. when I reboot the pc it never connects to the FOG menu. When I attempt to capture an image the pc begins boot-looping. Any assistance would be appreciated.


  • Developer

    @captatim Would you mind telling us what the problem was and how you were able to fix it? Other users might find this information very helpful too. Thanks in advance!



  • I was able to find and correct the error.

    Thanks



  • DHCP options 66 = 192.168.201.76 (fog server ip address
    67 = undionly.kpxe
    Target computer: Lenovo ThinkCentre M900
    Target computer is in bios
    After I install the fog client the pc shows up in hosts but I’m not able to complete a registration


  • Moderator

    We need a few more details here.

    What do you have configured for dhcp options 66 {next-server} and 67 {boot-file}
    What target computer are you trying to pxe boot? (mfg, make, model)
    Is the target computer in uefi or bios (legacy mode).
    Since you can’t get to the fog iPXE menu, how are you registering these devices to image them?

    I could go on, but lets start with above.


Log in to reply
 

666
Online

38725
Users

10554
Topics

99915
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.