Image task not completing on Dell Optiplex 790



  • Server
    • FOG Version: 1.3.5
    • OS: Ubuntu 16.04
    Client
    • Service Version: Being obtained will update once I am sent the information
    • OS: Windows 7
    Description

    I have Dell Optiplex 790s that we will image with a known good image taken from a Dell Optiplex 790. FOG will image the computer it will reboot and you can log into it. After awhile it will reboot. What I found is the imaging task never “completes” for this machine. It still showing as an active task and the FOG client is rebooting the machine. I found this thread which is similar and I tried the fix in it but it didn’t work. https://forums.fogproject.org/topic/6295/capture-task-not-completing-after-finishing-and-then-loops/36 Usually I would research this more before posting but I am under a real time crunch on this one and I need to get all of you FOG experts involved. Thanks to everyone in advance for help on this.


  • Developer

    @aboushard After a client finishes deploying the image it sends a request to the FOG server to tell it “Job done”. I am wondering if this is happening in your case as well. Can you please take a look at the apache access and error log files just after the client finished. See my signature on where to find those logs.


  • Senior Developer

    Sorry for the delay in response.

    Can you please run through https://wiki.fogproject.org/wiki/index.php?title=Troubleshoot_FTP

    Of note:

    Please make sure permissions and rights are all good on the “master” nodes?:

    sudo -i
    chmod -R 777 /images
    chown -R fog:root /images
    

 

526
Online

5.4k
Users

12.6k
Topics

118.8k
Posts