Deploy Travando/Pausando



  • Olá estou usando o FOG 0.32
    O servidor está funcionando normal e ja fiz o upload da imagem tudo blz.
    Mas na hora do deploy, a clonagem para e o servidor cai, pausando o deploy. quando o servidor retorna o deploy continua. mas o servidor sempre fica caindo.

    o que pode estar errado?



  • :
    Estou usando o Ubuntu 12.04. ele fez o upload e o deploy normalmente. fiz apenas um teste em 1 computador. ainda não sei como ele se comportará com 10 ~ 20 máquinas ao mesmo tempo. Pensei que tivesse que configurar mais alguma coisa como a compressão da imagem, por exemplo. Mas agora tá tudo funcionando mais ou menos.

    :
    I’m using Ubuntu 12.04. he has uploaded and deploy normally. just did a test on one computer. not yet know how it will behave with 10 ~ 20 machines simultaneously. I thought I had to configure anything else as image compression, for example. But now everything is working more or less.



  • Englsh:

    I can’t tell what version of Linux you are using. We tried Ubuntu 12, that didn’t work. We then tried Ubuntu 11, that failed. Then we went to Ubuntu 10 and that worked fine for us with Fog .32 I would try Ubuntu 10 with Fog .32 and see how that goes. You could always put in a spare hard drive in to test it, and keep this started server hard drive out so you can always go back to where you left off…

    Portuguese:

    Eu não posso dizer qual a versão do Linux que você está usando. Nós tentamos Ubuntu 12, que não funcionou. Em seguida, tentou Ubuntu 11, que falhou. Depois fomos para o Ubuntu 10 e que funcionou muito bem para nós com névoa 0,32 Gostaria de experimentar o Ubuntu 10 com névoa 0,32 e ver como isso vai. Você pode sempre colocar em um disco rígido de reserva para testá-lo e manter este servidor iniciado o disco rígido para que você sempre pode voltar para onde você parou …

    -SMoRZ3



  • no errors appear, and then he stands still …



  • ele nao da nenhum erro. apenas pausa e voltta

    [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/62/screen1aa.png[/IMG]
    [ATTACH=full]182[/ATTACH]

    [url="/_imported_xf_attachments/0/182_screen1.png?:"]screen1.png[/url]



  • Será que ela nunca diz “Error” em qualquer lugar na tela do PC que você está tentando implantar a?

    (Does it ever say “Error” anywhere on the PC screen you’re trying to deploy to?)



  • “Deploy Locking / Pausing”

    "Hello I am using the FOG 12:32
    The server is running normal and I have done the upload image all blz.
    But at the time of deployment, cloning, and the server goes down, pausing to deploy. when the server returns the deployment continues. but the server is always falling.

    what can be wrong?"

    Sounds like its stuck in a loop trying to send the image, but is probably erroring out and then you get the “Will restart in 1 minute” prompt?? I would guess maybe a kernal change?


  • Moderator

    Anyone care to translate to english? I tried google translate and it didn’t make things any clearer.


Log in to reply
 

360
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.4k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.