Download / Deploy task isn't completing



  • Server
    • FOG Version: 6152
    • OS: Ubuntu 14.04
    Client
    • Service Version: 0.9.10
    • OS: Windows 7 64bit
    Description

    I apologize if this is in another area of the forums, but I didn’t see it. When I deploy clients, It deploys just fine and will get to the creating windows credentials screen, but then it starts rebooting. When I look at the FOG task manager, it shows the downloading image at 99%. Since it thinks the imaging isn’t complete, it sends a reboot signal to the machine. I can correct it by deleting the task, but is there a way to correct it completely?



  • @TThax You don’t need to actually download the client. The latest kernel, init, and client gets downloaded automatically when you run the fog installer. You just need to update to the latest FOG release candidate, run that installer, and you should be good to go.



  • Super old? Wow, I didn’t know that. I had installed that one per Tom at some point late last year. I will update and try again. As for the client, I had downloaded the newest one I could find at the time. Thanks for the reply.



  • 6152 is super old, it’s not even a release candidate, and that version of the client you’re using is also very old. This issue is surely fixed in Release Candidate 13. Please update. Follow instructions here and it’ll probably be fixed:
    https://wiki.fogproject.org/wiki/index.php?title=Upgrade_to_trunk

    Also, if you are sys-prepping your images and are using the new fog client, you need to take these steps in this article concerning sysprep:
    https://wiki.fogproject.org/wiki/index.php?title=FOG_Client#FOG_Client_with_Sysprep
    If you’re not sys-prepping then you don’t do these steps.


 

335
Online

41.6k
Users

12.1k
Topics

114.2k
Posts