Print Manager Says Success....



  • FOG.log shows the print manager as…

    ------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------PrinterManager--------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
     5/16/2016 8:52 AM Client-Info Client Version: 0.10.6
     5/16/2016 8:52 AM Client-Info Client OS:      Windows
     5/16/2016 8:52 AM Client-Info Server Version: 7647
     5/16/2016 8:52 AM Middleware::Response Success
    ------------------------------------------------------------------------------
    

    However it is not installing the printer nor the port. Found this on a Win10x64 and Win7x32 PC. Versions listed above on Ununtu 14.04.



  • Working in Server Version 7669 as well. Thanks for the help!



  • Thanks. Looks like we are good in SVN 7657.


  • Senior Developer

    @Jbob Should be corrected for in the latest. I was sending all the printers, but apparently forgot to send the Mode with the tags.


  • Senior Developer

    This would be a server side issue then; the clients aren’t receiving the correct data. @Tom-Elliott.




  • --------------------------------PrinterManager--------------------------------

    5/16/2016 8:58 PM Client-Info Client Version: 0.10.6
    5/16/2016 8:58 PM Client-Info Client OS: Windows
    5/16/2016 8:58 PM Client-Info Server Version: 7649
    5/16/2016 8:58 PM Middleware::Response Success

    I’m getting the same results, updated both the client as well as the fog install today.
    I’m running on Fedora Server 23. As a note snap-ins, host-name changer and User Tracker are all working. I tried using the path to the inf on a samba share on the same server that Fog is running on, as well as ntprint.inf (New to fog so may be doing something incorrectly.)
    0_1463450997435_Fog 1.png
    0_1463451114380_Fog 2.png
    0_1463451218218_Fog 3.png
    0_1463451389667_Fog 4.png

    Hopefully these screenshots are useful, let me know if you would like me to provide any more information, I will be on site with the system from 1-10pm CST tomorrow.



  • We have printer installed enabled globally. Just to verify I did check the host to make sure it was enabled there as well and that printers were assigned to it.


  • Senior Developer

    That means no printers are being provided or the mode is set to off (0).


Log in to reply
 

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.