DMA upload error



  • Hello,

    I have moved my ESXi guest image to a new host with an SSD. Since then my image starts to fail to upload with a read DMA error at 95%. I’ve setup a new server with the latest version of FOG but I still get the same error. Has the image been corrupted during transfer? Is the SSD at fault?

    Here is a screenshot of the error (this is from version 0.32):
    http://imgur.com/hHStgPX

    Thanks,
    Felix


  • Developer

    Marking this solved. Feel free to ask again here if you still have issues.



  • Seems like the vmdk-flat is failing when I try to copy it. Never had a storage device fail so selectively. I am copying it from an older backup now to a new hard drive.

    Thanks for your help.


  • Developer

    How did you move the image to the SSD drive? To me this error looks like a real hard drive fault (hope it is not but it looks like it). Maybe try a different disk to copy the ESXi image to and try uploading again?

    How big is the image and how big is the disk??


  • Moderator

    @pixomondo said:

    Hello,

    I have moved my ESXi guest image to a new host with an SSD. Since then my image starts to fail to upload with a read DMA error at 95%. I’ve setup a new server with the latest version of FOG but I still get the same error. Has the image been corrupted during transfer? Is the SSD at fault?

    Here is a screenshot of the error (this is from version 0.32):
    http://imgur.com/hHStgPX

    Thanks,
    Felix

    Hi, can you try to upload/download a new image to ensure that is or not a problem during transfer ?


 

457
Online

5.4k
Users

12.6k
Topics

118.6k
Posts