Fog 4577 has a blank page when trying to create images.



  • I saw there was another person with the same issue but my error msg from the apache server was different so thought I should open a new forum.
    I am using Ubuntu 14.04 and just updated to 4577. Everything was working fine till update.

    The error is

    198.248.9.129:36162] PHP Fatal error: Call to a member function get() on null in /var/www/html/fog/lib/pages/ImageManagementPage.class.php on line 164, referer: http://198.248.9.129/fog/management/index.php?node=image
    [Tue Sep 08 08:04:21.745068 2015] [:error] [pid 3303] [client


  • Senior Developer

    I’m sorry that I’m not right on the case.

    I wonder about this issue. The specifics of the problem you’re running into seems, to me, to indicate that there is no Storage groups with a master node within the group. Normally it should default to return the relative node that IS in that particular group, but if there is no node associated, this could occur, I suppose. I don’t know all the specifics. I’m working, hopefully, to figure out a solution, but I feel I may need access to a problematic system so I can work on it live. Sometimes, and there are multiples who can verify this as needed, I simply can’t replicate so seeing the problem on a known “bad” target is really the best option.



  • Any idea how to fix this problem yet?



  • It’s very likely that it’s just a bug - and I’m almost positive that @Tom-Elliott is already working on it. Just sit tight.


 

382
Online

41.5k
Users

12.0k
Topics

113.4k
Posts