Lost contents of /images



  • We are running Fog 0.32 and have had a storage mishap. /images resides on a separate disk which became corrupt and was unrecoverable. I now have a new file system mounted at /images which is empty. Most of our images are on offsite Fog nodes, and they are fine, but the main Fog server will not capture any new images to its own storage. The error is bad file descriptor. I’m pretty sure it’s because /images/dev is not there.

    Anyway, I need to know how to repopulate /images so I can start using the replacement storage.

    Thanks


  • Developer

    Looks like this on my installation. But please be careful with this as I am not sure about what your offsite FOG nodes will do if the master is empty…

    [CODE]# ls -alR /images/
    /images/:
    insgesamt 32
    drwxrwxrwx 7 root root 4096 Feb 3 23:00 .
    drwxr-xr-x 28 root root 4096 Feb 15 12:46 …
    drwxrwxrwx 2 root root 4096 Mär 7 13:48 dev
    -rwxrwxrwx 1 root root 0 Jan 17 10:11 .mntcheck
    drwxrwxrwx 2 root root 4096 Jan 17 10:11 postdownloadscripts

    /images/dev:
    insgesamt 36
    drwxrwxrwx 2 root root 4096 Mär 7 13:48 .
    drwxrwxrwx 7 root root 4096 Feb 3 23:00 …
    -rwxrwxrwx 1 root root 0 Jan 17 10:11 .mntcheck

    /images/postdownloadscripts:
    insgesamt 12
    drwxrwxrwx 2 root root 4096 Jan 17 10:11 .
    drwxrwxrwx 7 root root 4096 Feb 3 23:00 …
    -rwxrwxrwx 1 root root 233 Jan 17 10:11 fog.postdownload[/CODE]


Log in to reply
 

728
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.4k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.