Blank Fog login screen



  • Hi,

    There was once, up until a few days ago we had a fully working fog image server, ubuntu 14.04. The problems started when Backuppc was installed and then removed. Once that happened fog stopped working.

    I have reinstalled fog using the same script (sudo ./install.sh) in the original fog 1.2.0 bin directory and everything installs correctly.

    The original fog database is there and can be accessed using root and the proper password.
    .fogsettings are are for the myql settings (username, password host…)
    Config.class,php has the correct info in the db_settings() function

    When I go to the xxx.xxx.xxx.xxx/fog/management the screen is blank.

    When I look at the apache2 error log the line below is repeated.
    [Thu Feb 26 12:14:50.490025 2015] [:error] [pid 20300] [client 10.106.248.26:2700] PHP Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in /var/www/fog/lib/db/MySQL.class.php on line 89

    Any help would be appreciated.


  • Developer

    And now it all works again? Maybe the mysql database on the old system was corrupt…



  • Thanks for answering. I could connect to the fog database. I had spent a full day trying to resurrect the image server and decided this morning that enough time had been spent on it. I dumped the data into a sql file and transferred it and the other images files to another server and rebuilt the image server.


  • Developer

    Are you able to connect to the mysql database manually?
    [CODE]$ mysql --user=<username> --password=<password> fog
    mysql> SELECT * FROM hosts;
    …[/CODE]
    Is your mysql database up and running (ps ax, service mysql status)?? Please check ‘/var/log/mysql.err’ for any musterious error messages…


Log in to reply
 

364
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.4k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.