FOG Configuration page not loading



  • I’ve got FOG 1.2 installed on a box with Ubuntu 12.04. All is working great except for the FOG Configuration page in the UI. When I click the icon to jump to that page, all I get is a white screen. I’ve tried this on multiple computers/browsers with the same result. I’ve restarted apache/httpd and haven’t had any luck. Has anybody else seen this issue?

    Any advice would be appreciated. Let me know if I need to provide any more details.



  • Found this gem while researching more over the weekend:
    http://fogproject.org/forum/threads/cant-view-fog-configuration.10756/

    The site I was assisting with the FOG installation did have lightspeed running and it was blocking the contents of the page from loading. Setting an exception in lightspeed fixed it instantly. Thanks for all you guys do!



  • http://<IP>/fog/management/index.php?node=about
    File does not exist: /var/www/assets, referer: http://<IP>/fog/management/index.php?node=about
    File does not exist: /var/www/access, referer: http://<IP>/fog/management/index.php?node=about

    Should I be looking somewhere other than the log file to get information on where it’s requesting assets?


  • Senior Developer

    Asset’s shouldn’t exist to begin with, but does it give a line to where it’s requesting assets?



  • http://<IP>/fog/management/index.php?node=about"

    Sure enough, the file isn’t there. Is this something that should have been created during install?


  • Senior Developer

    When you get the white page can you give us some info on your Apache error logs?


Log in to reply
 

332
Online

38729
Users

10555
Topics

99937
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.