Blank Screen During Host Registration



  • I am trying to image these fairly new PC’s with intel motherboard DH61AGL, when I try to do a full host registration it loads bzImage then there’s no signal to the monitor. If I do quick host registration that works and I just have to rename in the database. This wouldn’t be a problem except that the computer does not appear to be uploading the image, just sitting there running with no signal. I was assuming this could be resolved by trying different versions of the kernel but when I try and download a new one in the web gui it gets stuck on “[FONT=Ubuntu][COLOR=#555555]Download Completed! Moving file to TFTP server…”
    [COLOR=#000000]I have been able to image hundreds of other computers on this server no problem and only these machines are being diffucult. The monitors are connected via hdmi to the onboard graphics (theres only hdmi no vga or dvi on the board.)[/COLOR][/COLOR][/FONT]
    [COLOR=#000000]Any Help will be appreciated.

    FOG 1.1.2 on Ubuntu 12.04 (ufw is disabled) [/COLOR]



  • The problem was that this was an AIO motherboard and it was trying to use a built in display.
    [url]http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-033024.htm[/url]



  • It works on every computer in the district (200+ computers) except for this lab.


  • Developer

    it sounds like your FOG_TFTP_FTP_PASSWORD is incorrectly set. this will cause uploads to not finish and prevent kernel updates



  • bump


Log in to reply
 

359
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.4k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.