Reimaging Stucks loading boot.php



  • Hi,

    I am using Fog 1.1.1 on Ubuntu 13.04 (64bit)

    First time I have done full host registration and downloaded the image properly.

    After registration and imaging, Second time when I try to quick image it get stuck at [url]http://x.x.x.x/fog/service/ipxe.boot.php[/url]

    I have tried changing the boot option to Sanboot/grub/exit style.

    I have tried with different kernels.

    I have tried with multiple systems. It happens the same with all. Image attached for reference.

    Thanks&Regards,
    Siva

    [url="/_imported_xf_attachments/1/1020_IMG_20140619_181437917.jpg?:"]IMG_20140619_181437917.jpg[/url]


  • Senior Developer

    [quote=“Sivasubramaniam.T, post: 30781, member: 22852”]Hi,

    I am using Fog 1.1.1 on Ubuntu 13.04 (64bit)

    First time I have done full host registration and downloaded the image properly.

    After registration and imaging, Second time when I try to quick image it get stuck at [url]http://x.x.x.x/fog/service/ipxe.boot.php[/url]

    I have tried changing the boot option to Sanboot/grub/exit style.

    I have tried with different kernels.

    I have tried with multiple systems. It happens the same with all. Image attached for reference.

    Thanks&Regards,
    Siva[/quote]

    Have you verified that the firewall is disabled, or at the least, allowing Web Traffic to it?

    To disable firewall in Ubuntu run:
    [code]sudo ufw disable[/code]


Log in to reply
 

727
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.4k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.