Domain Join is not working / Fog Server 1.1.1



  • we used before the 0.32 version of fog server. with this version everything works fine with join the domain.
    but with the new version 1.1.1 of fog it doesn´t work anymore.

    maybe there is already a solution available for our problem.

    we tested it with a windows xp client on a windows server 2003.

    please find attached the log file

    17.06.2014 15:17 Service Stop requested
    17.06.2014 15:17 FOG::AutoLogOut Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::ClientUpdater Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::DirCleaner Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::DisplayManager Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::GreenFog Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::GUIWatcher Stopping…
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::HostRegister Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::MODDebug Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::PrinterManager Shuting down
    17.06.2014 15:17 FOG::SnapinClient Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::TaskReboot Stopping…
    17.06.2014 15:17 FOG::UserCleanup Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG::UserTracker Shutdown complete
    17.06.2014 15:17 FOG Service Engine Version: 3
    17.06.2014 15:17 Starting all sub processes
    17.06.2014 15:17 14 modules loaded
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.AutoLogOut
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.SnapinClient
    17.06.2014 15:17 FOG::AutoLogOut Starting process…
    17.06.2014 15:17 FOG::ClientUpdater Starting client update process…
    17.06.2014 15:17 FOG::ClientUpdater Sleeping for 250 seconds.
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.DirCleaner
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.DisplayManager
    17.06.2014 15:17 FOG::DirCleaner Sleeping for 42 seconds.
    17.06.2014 15:17 FOG::DisplayManager Starting display manager process…
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.GreenFog
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.GUIWatcher
    17.06.2014 15:17 FOG::GUIWatcher Starting GUI Watcher…
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.HostNameChanger
    17.06.2014 15:17 FOG::GreenFog Sleeping for 53 seconds.
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.HostRegister
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger Starting hostname change process…
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger Yielding to other subservices for 2 seconds.
    17.06.2014 15:17 FOG::HostRegister Starting host registration process…
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.MODDebug
    17.06.2014 15:17 FOG::MODDebug Start Called
    17.06.2014 15:17 FOG::MODDebug Sleeping for 100 Seconds
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.PrinterManager
    17.06.2014 15:17 FOG::PrinterManager Starting interprocess communication process…
    17.06.2014 15:17 FOG::PrinterManager interprocess comm startup: OK
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.SnapinClient
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.TaskReboot
    17.06.2014 15:17 FOG::TaskReboot Taskreboot in force mode.
    17.06.2014 15:17 FOG::TaskReboot Starting Task Reboot…
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.UserCleanup
    17.06.2014 15:17 FOG::SnapinClient Starting snapin client process…
    17.06.2014 15:17 FOG::UserCleanup Sleeping for 19 seconds.
    17.06.2014 15:17 * Starting FOG.UserTracker
    17.06.2014 15:17 FOG::UserTracker Starting user tracking process…
    17.06.2014 15:17 FOG::HostRegister Exiting because only 1 mac address was found.
    17.06.2014 15:17 FOG::PrinterManager Attempting to connect to fog server…
    17.06.2014 15:17 FOG::DisplayManager Attempting to connect to fog server…
    17.06.2014 15:17 FOG::SnapinClient Sleeping for 484 seconds.
    17.06.2014 15:17 FOG::TaskReboot Attempting to connect to fog server…
    17.06.2014 15:17 FOG::AutoLogOut Module is disabled globally on the FOG Server.
    17.06.2014 15:17 FOG::PrinterManager Module is disabled globally on the FOG Server, exiting.
    17.06.2014 15:17 FOG::UserTracker Attempting to connect to fog server…
    17.06.2014 15:17 FOG::DisplayManager Module is active…
    17.06.2014 15:17 FOG::TaskReboot Module is active…
    17.06.2014 15:17 FOG::TaskReboot Attempting to connect to fog server…
    17.06.2014 15:17 FOG::UserTracker Module is disabled globally on the FOG Server, exiting.
    17.06.2014 15:17 FOG::TaskReboot No task found for client.
    17.06.2014 15:17 FOG::DisplayManager Starting display manager monitoring loop…
    17.06.2014 15:17 FOG::DisplayManager Changing Display Setting to 1280 x 1024 x 60 .
    17.06.2014 15:17 FOG::DisplayManager Display settings changed.
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger Attempting to connect to fog server…
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger Module is active…
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger AD mode requested, confirming settings.
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger Hostname is up to date
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger Attempting to join domain if not already a member…
    17.06.2014 15:17 FOG::HostnameChanger Domain Error! (‘Unknown Error’ Code: 87)
    17.06.2014 15:17 FOG::UserCleanup Starting user cleanup process…
    17.06.2014 15:17 FOG::UserCleanup Attempting to connect to fog server…
    17.06.2014 15:17 FOG::UserCleanup Module is disabled globally on the FOG Server, exiting.



  • Hi Junkhacker,
    this solution works. Thank you for your quick help on this.
    greetings from germany.


  • Developer

    did you remove the domain from the username field after upgrading from 0.32?


 

433
Online

41.9k
Users

12.4k
Topics

116.7k
Posts