FOG::PrinterManager Failed: it looks like the local printer is missing.



  • Trying to install a printer. I followed some directions on making the local printer. I set up the printer as such…
    [FONT=Ubuntu][COLOR=#555555][COLOR=#333333][FONT=Trebuchet MS] Local Printer iPrint Printer Network Printer [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Ubuntu][COLOR=#555555]
    Printer Alias* [COLOR=#333333][SIZE=13px][FONT=Trebuchet MS][/FONT][/SIZE][/COLOR]
    Printer Port* [COLOR=#333333][SIZE=13px][FONT=Trebuchet MS][/FONT][/SIZE][/COLOR]
    Printer Model* [COLOR=#333333][SIZE=13px][FONT=Trebuchet MS][/FONT][/SIZE][/COLOR]
    Printer INF File* [COLOR=#333333][SIZE=13px][FONT=Trebuchet MS][/FONT][/SIZE][/COLOR]
    Printer IP (optional) [COLOR=#333333][SIZE=13px][FONT=Trebuchet MS][/FONT][/SIZE][/COLOR]
    [B][COLOR=#ffffff][SIZE=14px][FONT=Trebuchet MS][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

    This is the error I get.

    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Printer update was request from fog tray…
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Management level = 1
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Adding new printers to host…
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager 2 found on server side.
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Installation requested for
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Printer Installed:
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Installation requested for HS108
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Printer Installed: HS108
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Setting Default Printer…
    6/16/2014 2:54 PM FOG::PrinterManager Failed: it looks like the local printer is missing.

    It does not even look as though the port is made. Any Pointers?



  • I figured it out. We had inf files on our server that we used to install printers via batch files. I tried to use those same inf. For some reason they did not work. I reinstalled the exe that installed the inf files on the local machine. Pointing fog to these clean installs of INF files worked.



  • Come on someone must know. Still can not get this to work. Built a new fog sever and same issue.


 

398
Online

41.5k
Users

12.0k
Topics

113.5k
Posts