Fog 1.1.0 PXE boots to menu then....



  • I am running Fog 1.1.0 on Ubuntu 12.04

    I installed 1.1.0 yesterday morning (June 09) and after fixing option 67 in DHCP everything booted just fine.
    When choosing any option I get the following screen: [See attached image]

    I have searched quite a bit, but have not been able to locate any item close to this issue.
    Advice is appreciated.

    Thanks

    [url="/_imported_xf_attachments/0/960_UbuntuFogError.jpg?:"]UbuntuFogError.jpg[/url]



  • [quote=“tamatech, post: 29736, member: 24111”]Looks to me like whatever computer you are using doesn’t like the included bzImage kernel. Try a different one or try adding kernel arguments. There are several threads on these topics.

    Andy[/quote]
    You were correct… Found the following solution in another thread:
    [CODE]sudo mv /var/www/fog/service/ipxe/bzImage /var/www/fog/service/ipxe/bzImage_05JUN2014
    sudo mv /var/www/fog/service/ipxe/bzImage32 /var/www/fog/service/ipxe/bzImage32_05JUN2014
    sudo wget -O /var/www/fog/service/ipxe/bzImage --no-check-certificate https://mastacontrola.com/fogboot/kernel/bzImage
    sudo wget -O /var/www/fog/service/ipxe/bzImage32 --no-check-certificate https://mastacontrola.com/fogboot/kernel/bzImage32[/CODE]

    This Code was Courtesy Tom Elliot



  • [quote=“tamatech, post: 29736, member: 24111”]Looks to me like whatever computer you are using doesn’t like the included bzImage kernel. Try a different one or try adding kernel arguments. There are several threads on these topics.

    Andy[/quote]

    Thanks, I will see what I can find.


  • Developer

    Looks to me like whatever computer you are using doesn’t like the included bzImage kernel. Try a different one or try adding kernel arguments. There are several threads on these topics.

    Andy


 

400
Online

41.5k
Users

12.0k
Topics

113.3k
Posts