Certificate wrong server address


  • After deploying an image - I attempted to push out a snap in which I built and it kept failing authentication saying certificate is not from Fog CA.
    My fog server is at 10.0.0.165 but the ip in the certifcate is 10.0.0.186 - that was also in the json file which I modified to show as 165.

    Why on earth would it show a different ip like that? I checked my DNS records, those are set correctly, same with my DHCP. If I ping fog-server.domain it comes back with 165.
    Not sure where this would get messy but any help would be appreciated.


  • @sebastian-roth
    I was able to figure it out - when I made the vm that I took my image from my fog-server address was different as I installed it many times trying to get it to work.
    The machine I captured the image from had the fog-client pointed to the old server, once I removed the fog-client and reinstalled with the FQDN it did the trick.
    Thank you

  • Senior Developer

    @d2freak82 Please post the full fog-client fog.log file here.


  • once I reimaged again - it’s again trying to pull the certificate from 186, I wonder if that’s due to the image itself?
    Maybe I built the client I pulled the image from and it had my old server name in it? Only thing I can think of, although I’m not sure how


  • we recreated the certificate through the server it now shows the correct ip address inside the certificate, going to reimage the client and see if it takes

292
Online

8.2k
Users

15.1k
Topics

141.9k
Posts