HP Prodesk 600 G4 MT



  • Hi!

    I’m trying to image a new computer (HP Prodesk 600 G4 MT) and I’m using FOG 1.4.4 with kernel 4.4.3 and it get and IP via iPXE but then it says that no network card is detected. From the specifications of HP, the computer has an Intel® I219LM GbE.

    Anyone with the same model can help me or give an advice?
    Thanks a lot!


  • Developer

    @robellet /var/www/fog is intended to be a link to /var/www/html/fog but seems like it’s not in your case. So you seem to have two versions of the web UI installed. Probably good to clean that up while you are at it. Run diff -Nur /var/www/html/fog /var/www/fog to see the differences. Post output here if you need help to sort this.



  • @robellet said in HP Prodesk 600 G4 MT:

    Hi!

    I’m trying to image a new computer (HP Prodesk 600 G4 MT) and I’m using FOG 1.4.4 with kernel 4.4.3 and it get and IP via iPXE but then it says that no network card is detected. From the specifications of HP, the computer has an Intel® I219LM GbE.

    Anyone with the same model can help me or give an advice?
    Thanks a lot!

    Hi,

    I’ve solved the problem: when I was updating the kernel, it was saved to /var/www/fog/service/ipxe/bzImage but (I don’t know why) ipxe reads the kernel from /var/www/html/fog/service/ipxe
    I’ve copied the file manually to that location and now it works well.
    Thanks.



  • @robellet said in HP Prodesk 600 G4 MT:

    Hi!

    I’m trying to image a new computer (HP Prodesk 600 G4 MT) and I’m using FOG 1.4.4 with kernel 4.4.3 and it get and IP via iPXE but then it says that no network card is detected. From the specifications of HP, the computer has an Intel® I219LM GbE.

    Anyone with the same model can help me or give an advice?
    Thanks a lot!

    Although it says bzImage Version: 4.11.0 and bzImage32 Version: 4.11.0 I’ve updated the kernel to version 4.15-2


Log in to reply
 

563
Online

6.1k
Users

13.5k
Topics

127.4k
Posts