PDF Reports not being generated after upgrade to 1.5.0 RC11



  • Upgraded to RC11 from RC10. This went fine. So far everything is working well except for PDF report generation. I am getting 0 bytes files. CSV is working as expected. CentOS 7.4.1708 Fog server. Thanks for a great job.



  • @tom-elliott Should I assume this is an Evince problem because it is not viewable and seek other options or is there something funky with the PDF generated from htmldocs. Do you have a Ubuntu 16.04.3 install to test this. Just wondering if wkhtmltopdf could be used instead. I could investigate this further for you if you like.


  • Senior Developer

    htmldoc is not installed automatically, this is because it often requires an additional repository, at least in the case of centos, and pdf’s aren’t as robust as the CSV. THe $LOGOIMAGE is for rebranding support, and it’s there so when you do have a picture inplace, it will cover it. If no image is there, it’s kind of a standard layout so it’s printed. No it’s not required.



  • Thanks Tom, I have htmldoc installed now! I would have thought this prerequisite/dependency would have been resolved during the install/upgrade. In any event, now I am producing a PDF file, however it is not readable using Evince version 3.18.2 on my Ubuntu 16.04.3 LTS laptop. I can see it using Foxit on a Windows box. I attached what Evince thinks is the PDF version. I was wondering if I am missing anything else. I did notice also that using Foxit, in the upper left-hand corner of the first page that is says: $LOGOIMAGE. I wonder if the branding has to be filled in or something. Thanks again.
    0_1517345893304_pdf-ver.png


  • Senior Developer

    Does your os have htmldoc installed?


 

325
Online

41.4k
Users

11.8k
Topics

112.2k
Posts