Can't authenticate Web management console



  • Server
    • FOG Version: 1.4.4
    • OS: Ubuntu 16.04 desktop
    Client
    • Service Version: n/a
    • OS: Windows 7 x86
    Description

    I am new to linux and setup the Ubuntu system with no issues due everything being fairly streamlined.

    Fog was installed with no errors that i could tell. Everything seems to be working fine, however; when i attempt to log in from a client PC to download and install the fog client i get the following error.

    "The server ip.address.located.here is asking for your username and password. The server reports that it is from admin/cgi-bin.

    i have tried the fog defaults (unchanged at this time) and i created a user in the fog software which did not work.

    Did i misconfigure something or not follow a step correctly? i have tried to log in with both Fog accounts and local accounts on the linux device.

    No problems logging in when on the ubuntu system which is acting as the fog server.

    Thank you for your time and any help you can provide.


  • Developer

    @thelostarc The error message sounds kind of weird. Although you have fixed it by using Chrome, could you please upload a picture of the error message here?



  • It appears to work fine from chrome browser. I just can not log in using IE.

    Will attempt to to mark this as resolved. Now i have to figure out how to capture the image.

    Thank you all. I was not aware of incompatibility with IE… at least in my situation.


Log in to reply
 

401
Online

38937
Users

10696
Topics

101490
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.