DELL T3620 imaging does not work: network card related



  • Hello,

    I use Fog 1.2.0 for imaging and it’s working well until now.
    We got recently new PC Dell T3620 with integrated NIC, but, when I launch imaging, it seems to start then screen goes black and I get stuck (no keyboard, no display …).
    if I disable integrated network card and use another network card, imaging is working well. It is probably hardware (network driver?) related. Any ideas how to troubleshoot and fix that?

    Cheers.



  • @george1421

    Hi george,

    Thanks for your answer. I updated kernel and set kernel host for new PC and it’s working now (and I buy some time). I should have found answer by myself, my bad. I will get a look to new versions as soon as I have time.

    Cheers.


  • Moderator

    @george1421 With FOG 1.2.0 you will have issues with UEFI, GPT format, and NVMe drives. All of those solutions are in FOG 1.3.0+.


  • Moderator

    Well the short answer is you need to upgrade from fog 1.2.0 to a newer version (1.4.4 at the time of this post).

    FOG 1.2.0 was released more than 4 years ago and you are expecting it to work on the hardware that is about 1 year old. You may be able to buy some time by just updating your FOG kernels to the ones that FOG 1.4.4 uses. Its not recommended but might work. You need both bzImage32 and init_32.xz. They will need to be renamed to bzImage32 and init.xz respectively, since FOG 1.2.0 didn’t have 64 bit kernels available.


Log in to reply
 

490
Online

39006
Users

10720
Topics

101778
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.