FOG - 1.3.4 - Invalid security token - Help, please...



  • Server 14.04
    • FOG Version: 1.3.4
    • OS:
    Client
    • Service Version:
    • OS:
    Description

    I’m having issues where my new FOG server isn’t finding the security token, I’ve installed the FOG Service via the ‘SmartInstaller’, I’ve entered the FOG server’s IP Address, restarted the machine, it’s brought up the FOG.txt file, located in the C:\ drive.

    When I open that up, and scroll down to the bottom, I can see there’s an error saying:


    ----------------------------------UserTracker---------------------------------

    21/03/2017 15:19 Client-Info Client Version: 0.11.9
    21/03/2017 15:19 Client-Info Client OS: Windows
    21/03/2017 15:19 Client-Info Server Version: 1.3.4
    21/03/2017 15:19 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:19 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    21/03/2017 15:19 Service Sleeping for 72 seconds
    21/03/2017 15:20 Middleware::Communication URL: http://10.31.97.124/fog/management/index.php?sub=requestClientInfo&configure&newService&json
    21/03/2017 15:20 Middleware::Response Success
    21/03/2017 15:20 Middleware::Communication URL: http://10.31.97.124/fog/management/index.php?sub=requestClientInfo&mac=00:23:24:97:51:4F||00:00:00:00:00:00:00:E0&newService&json
    21/03/2017 15:20 Middleware::Authentication Waiting for authentication timeout to pass
    21/03/2017 15:21 Middleware::Communication Download: http://10.31.97.124/fog/management/other/ssl/srvpublic.crt
    21/03/2017 15:21 Data::RSA FOG Server CA cert found
    21/03/2017 15:21 Middleware::Authentication Cert OK
    21/03/2017 15:21 Middleware::Authentication ERROR: Could not get security token
    21/03/2017 15:21 Middleware::Authentication ERROR: Could not find file ‘C:\Program Files (x86)\FOG\token.dat’.
    21/03/2017 15:21 Middleware::Communication POST URL: http://10.31.97.124/fog/management/index.php?sub=requestClientInfo&authorize&newService
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response Invalid security token
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response Success
    21/03/2017 15:21 Middleware::Communication URL: http://10.31.97.124/fog/service/getversion.php?clientver&newService&json
    21/03/2017 15:21 Middleware::Communication URL: http://10.31.97.124/fog/service/getversion.php?newService&json

    21/03/2017 15:21 Service Creating user agent cache
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.


    ---------------------------------ClientUpdater--------------------------------

    21/03/2017 15:21 Client-Info Client Version: 0.11.9
    21/03/2017 15:21 Client-Info Client OS: Windows
    21/03/2017 15:21 Client-Info Server Version: 1.3.4
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response Success


    ----------------------------------TaskReboot----------------------------------

    21/03/2017 15:21 Client-Info Client Version: 0.11.9
    21/03/2017 15:21 Client-Info Client OS: Windows
    21/03/2017 15:21 Client-Info Server Version: 1.3.4
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.


    --------------------------------HostnameChanger-------------------------------

    21/03/2017 15:21 Client-Info Client Version: 0.11.9
    21/03/2017 15:21 Client-Info Client OS: Windows
    21/03/2017 15:21 Client-Info Server Version: 1.3.4
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.


    ---------------------------------SnapinClient---------------------------------

    21/03/2017 15:21 Client-Info Client Version: 0.11.9
    21/03/2017 15:21 Client-Info Client OS: Windows
    21/03/2017 15:21 Client-Info Server Version: 1.3.4
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.


    --------------------------------PrinterManager--------------------------------

    21/03/2017 15:21 Client-Info Client Version: 0.11.9
    21/03/2017 15:21 Client-Info Client OS: Windows
    21/03/2017 15:21 Client-Info Server Version: 1.3.4
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.


    --------------------------------PowerManagement-------------------------------

    21/03/2017 15:21 Client-Info Client Version: 0.11.9
    21/03/2017 15:21 Client-Info Client OS: Windows
    21/03/2017 15:21 Client-Info Server Version: 1.3.4
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.


    ----------------------------------UserTracker---------------------------------

    21/03/2017 15:21 Client-Info Client Version: 0.11.9
    21/03/2017 15:21 Client-Info Client OS: Windows
    21/03/2017 15:21 Client-Info Server Version: 1.3.4
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Unable to get subsection
    21/03/2017 15:21 Middleware::Response ERROR: Object reference not set to an instance of an object.
    21/03/2017 15:21 Service Sleeping for 63 seconds

    Any idea’s on what to do, I’ve got two FOG server’s, one the current server, and the IP above, is the new server, I’m currently migrating everything across to the new one, as I’ve ran out of storage space, it looks too complicated to add another drive, so thought it’d be easier to re-create the FOG server and add the images etc to the new server.

    Thanks in advanced.

    Dan



  • Thanks, Tom, that’s worked, I knew there was something extra to do with the encryption data that I needed to do, but couldn’t remember.

    Dan


  • Senior Developer

    Goto Host management page
    find host
    Edit host
    Click “Reset Encryption Data”


Log in to reply
 

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.