Image upload stuck at 99%



  • When trying to upload an image in for 1.2.0 on ubuntu 12.04 it says task complete image uploaded but it never goes away from active tasks and the screen is black with stars down the middle. This is a windows 7 64 bit image that is multiple partition single disk on a dell m4800 laptop on a 500 gb hybrid hdd. . . usually the system reboots and its good to go. I’m afraid to try to deploy to other systems because it doesn’t look like it has uploaded completely.

    [url="/_imported_xf_attachments/1/1655_2.JPG?:"]2.JPG[/url][url="/_imported_xf_attachments/1/1656_1.JPG?:"]1.JPG[/url][url="/_imported_xf_attachments/1/1657_3.JPG?:"]3.JPG[/url]


  • Senior Developer

    What credentials in what config.php file?

    This info you see in this file is ONLY used the first time the database is created. After that all information is directly found in the database and this is what’s used.



  • I actually had to update credentials in the config.php to match what was entered in storage management page. I reloaded the service and it still wants the old pw.

    [quote=“Junkhacker, post: 42317, member: 21583”]sounds like you know what the problem is. reset your fog user password and make sure it matches what’s listed in the
    [SIZE=12px]Storage Management Page-><Your relevant node>Management Password.[/SIZE][/quote]


  • Developer

    sounds like you know what the problem is. reset your fog user password and make sure it matches what’s listed in the
    [SIZE=12px]Storage Management Page-><Your relevant node>Management Password.[/SIZE]



  • I am having the same issue on fog 1.1.0 on ubuntu 14.04. I am unable to login to ftp local host using the credentials from the fog server page. I have tried many combinations.

    [quote=“Tom Elliott, post: 41817, member: 7271”]Run the commands on FOG server:

    [code]ftp localhost[/code]

    Enter the corresponding username and password for the linux fog user:

    username: fog
    password: whateveritis

    The password can be found in GUI:

    Storage Management Page-><Your relevant node>Management Password.

    Click the eye to see your password in clear text.[/quote]


  • Senior Developer

    Cool, if it doesn’t help (as I’ll be heading home) can you Convo me with your email address?

    I’d much prefer to get realtime info to help narrow and correct the issue.



  • ok no problem, i have the laptop uploading the image once again…should take about an hour.


  • Senior Developer

    You want to restart and try again if possible (restart the one uploading the image, not the fog server.)



  • this is the newest one

    [url="/_imported_xf_attachments/1/1663_newlog.txt?:"]newlog.txt[/url]


  • Senior Developer

    I would not.

    If you want you can give me more recent error log?



  • it did not should i reboot the fog server


  • Senior Developer

    Did the system reboot?



  • should i try uploading again?



  • Tom,

    I think i did it correctly…attached.

    [url="/_imported_xf_attachments/1/1661_6.JPG?:"]6.JPG[/url]


  • Senior Developer

    And,

    As you’re on 1.2.0, can you edit the file:

    /var/www/fog/commons/init.php

    Right before the $FOGFTP line can you put:
    [php]ini_set(‘memory_limit’,‘256M’);[/php]



  • and my apologies about the signature…i saw the folder location but didn’t see the error.log listed . . heh…my bad!



  • definitely has errors…

    [url="/_imported_xf_attachments/1/1660_error.txt?:"]error.txt[/url]


  • Senior Developer

    Look at my signature!



  • are you looking for a specific log in /var/log/apache2? Somewhere else? There are a lot in there…

    [url="/_imported_xf_attachments/1/1659_5.JPG?:"]5.JPG[/url]


  • Senior Developer

    Anything in the error logs?


Log in to reply
 

520
Online

39.4k
Users

11.1k
Topics

105.5k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.