Keyboard and Mouse stop working after registering computer



  • Hello,

    I have noticed a weird issue with FOG. After a full host registration on a computer that currently works the keyboard and mouse are no longer responsive. The mouse and keyboard work fine in the BIOS. Even if I delete the host from FOG the keyboard and mouse do not work again. I read that possibly changing the kernel would be a solution, but I am not sure if that’s the case or which one to use.

    The only similar problem I have seen was here [url]http://fogproject.org/forum/threads/lsass-erros-afer-imaging.3941/[/url]

    OS: CentOS 6.6
    FOG 1.2.0



  • I believe I found the culprit. I noticed that the USB 3.0 drivers were missing and after installing those and reimaging, everything seemed to work.

    It was still odd that this only happened after registering the computer to FOG though. The keyboard and mouse were these: [url]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823129036&cm_re=cm_storm--23-129-036--Product[/url] . They have back lights, but other than that nothing special.


  • Senior Developer

    What keyboard and mouse? --specifically are they specialized in some way?



  • This is what I have encountered so far…

    Step 1. Computer is normal and can boot to windows and is not registered to FOG.
    Step 2. Register computer to FOG and keyboard and mouse stop working in windows
    Step 3. Disable legacy USB support in BIOS and keyboard and mouse now work after boot up in windows, however the keyboard no longer works in the FOG PXE menu.
    Step 4. Enable legacy USB support and keyboard now works in FOG PXE menu but no longer in windows.


Log in to reply
 

364
Online

38984
Users

10712
Topics

101689
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.