Issues with TFTP and client pointing to DC, instead of Fog Server



  • I’m a new user when it comes to Fog, so I was hoping to get a possible question solved, or at least figure out what might be my issue.

    I have the latest version of Fog installed on Ubuntu and it all runs perfectly. The issue is on the client side. When i try to perform a PXE-boot i get the PXE-T01: File Not Found, PXE-E3B: TFTP Error - File Not Found, PXE-M0F: Exiting Broadcom PXE ROM.

    We have all the information on the server to accept the client, but for some unknown reason it wants to point to our DC we have on our network instead of the actual Fog Server.

    So i was wondering if we have to make some changes in our DC to get the PXE-Boot to connect to the server, or if we need to change something on the client computer?

    Any and all help would be greatly appreciated.

    Here’s pictures of the errors i get with the client booting to PXE

    [ATTACH]1376[/ATTACH][ATTACH]1377[/ATTACH]

    Thanks so much

    [url="/_imported_xf_attachments/1/1376_WP_20140923_003.jpg?:"]WP_20140923_003.jpg[/url][url="/_imported_xf_attachments/1/1377_WP_20140923_004.jpg?:"]WP_20140923_004.jpg[/url]



  • Have you changed DHCP options 66 and 67 to point to your FOG server? [url]http://www.fogproject.org/wiki/index.php/Modifying_existing_DHCP_server_to_work_with_FOG[/url]


Log in to reply
 

415
Online

38995
Users

10714
Topics

101713
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.