Tftp probleme



  • hello
    Sorry for my bad English.
    I installed fog 1.2 on ubuntu 12.04. Everything worked out fine for the deployment of ten images windows 7. Now I have a “tftp file not found” error message. exact message:
    "PXE-T01: FIle not found
    PXE-E3B: TFTP Error - File Not found
    PXE-M05: Exiting Broadcom PXE ROM ".
    What has changed? I already had the same problem on version 1.1.0! after ten images, tftp error! I was forced to reinstall everything. I consulted this forum “[url]http://fogproject.org/forum/threads/tftp-error-file-not-found.311/[/url]” but the configuration of “tftpd.hpa” file is correct.
    Have you any idea?
    thank you



  • [quote=“Tom Elliott, post: 36791, member: 7271”]Is next-server the IP of your FOG server and is filename undionly.kpxe?[/quote]
    it was the “undionly.kpxe” file which was replaced by “prelinux.0.” What I do not understand is that it worked for a long time. Anyway Thanks


  • Senior Developer

    Is next-server the IP of your FOG server and is filename undionly.kpxe?



  • [quote=“colli, post: 36785, member: 26155”]hello
    Sorry for my bad English.
    I installed fog 1.2 on ubuntu 12.04. Everything worked out fine for the deployment of ten images windows 7. Now I have a “tftp file not found” error message. exact message:
    "PXE-T01: FIle not found
    PXE-E3B: TFTP Error - File Not found
    PXE-M05: Exiting Broadcom PXE ROM ".
    What has changed? I already had the same problem on version 1.1.0! after ten images, tftp error! I was forced to reinstall everything. I consulted this forum “[url]http://fogproject.org/forum/threads/tftp-error-file-not-found.311/[/url]” but the configuration of “tftpd.hpa” file is correct.
    Have you any idea?
    thank you[/quote]
    I specify that my dhcp server is ubuntu.


Log in to reply
 

447
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.5k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.