Aditionnal storage node problem



  • Hi,

    I have created a new storage node on a Windows server 2008 R2 following this tutorial:
    [url]http://www.fogproject.org/wiki/index.php/Windows_Storage_Node[/url]

    Everything seem to be working fine when I upload an image, but when I try to download the image to a client, I get this error message from the client: [B]Unable to locate image store[/B].

    In the fog management console, it shows that the image’s size is 0.00 GB (see screenshot)

    When I look in the Windows server image folder, there is actually an image file.

    I get this message from Filezilla:

    (000013)2014-08-19 11:32:21 - fog (xxx.xxx.xxx.xx)> CWD /images/LEMIG304W7Vanille
    (000013)2014-08-19 11:32:21 - fog (xxx.xxx.xxx.xx)> 550 CWD failed. “/images/LEMIG304W7Vanille”: directory not found.
    (000013)2014-08-19 11:32:21 - fog (xxx.xxx.xxx.xx)> disconnected.

    Maybe someone had this problem before ? Any help would be much appreciated.

    Thanks !

    [url="/_imported_xf_attachments/1/1299_Clipboard01.jpg?:"]Clipboard01.jpg[/url]



  • Hi, I haven’t solved it yet. Since I don’t have a lot of time to spend on that issue, I might use an external drive plugged in the ubuntu server to store image files.
    I’ll post a message if I manage to solve the problem :)



  • I am having a similar problem. Were you able to resolve this?


Log in to reply
 

438
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.6k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.