Problem with time.



  • Hello guys.

    I have a problem with my recent installation (FOG 1.2.0 + Ubuntu 14.04). All it works perfectly, but there is a thing that not finish to work well.

    This issue is about the time in logs. All actions in FOG (uploads, downloads, logins history, etc) keep registered with 2 hours less than actual. In the bandwith graph the time is correct and in the progress bar (for example in a upload) the time is correct too.

    The time in server is correct, and the time in PHP is correct too. If I put a PHP scrip with this code ([SIZE=14px][FONT=Consolas][COLOR=#000000]<?php[/COLOR][/FONT][/SIZE]
    [SIZE=14px][FONT=Consolas][COLOR=#000000]echo "The time is " . date(“h:i:sa”);[/COLOR][/FONT][/SIZE]
    [SIZE=14px][FONT=Consolas][COLOR=#000000]?>[/COLOR][/FONT][/SIZE]), i get the correct time.

    Can you help me. I dont know where is the problem.

    Thanks.



  • First go to [url]http://us2.php.net/manual/en/timezones.php[/url] and notate which timezone you are in example “America/Chicage”.

    On your fog machine enter the following command (if you dont have nano installed use vi instead)
    [CODE]sudo nano /etc/php5/apache2/php.ini[/CODE]

    Find the line that starts with “date.timezone =” {enter in you timezone}
    example date.timezone = America/Chicago

    Save and exit then run
    [CODE]sudo service apache2 restart[/CODE]


Log in to reply
 

428
Online

38955
Users

10706
Topics

101578
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.