1st daily scheduled task starts but 2nd never



  • On PC “grafeio” I have 2 almost daily scheduled tasks. The task at 15:30 starts everyday without problems. But the task at 22:00 never starts. I deleted it and created it again but it still does not start. Any idea why? Have I done something wrong?
    Thank you!

    [SIZE=13px][FONT=Ubuntu][COLOR=#555555][COLOR=#ededed]Name: [/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]
    [COLOR=#ededed][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]Is Group [/FONT][/SIZE][/COLOR]
    [COLOR=#ededed][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]Task Name[/FONT][/SIZE][/COLOR]
    [CENTER] [/CENTER]
    [CENTER][COLOR=#ededed][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]Start Time[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
    [CENTER] [/CENTER]
    [CENTER][COLOR=#ededed][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]Active/Type[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
    [CENTER] [/CENTER]
    [CENTER][COLOR=#ededed][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]Kill[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
    [COLOR=#555555][SIZE=13px][FONT=Ubuntu][URL=‘http://192.168.1.5/fog/management/index.php?node=host&sub=edit&id=1’][COLOR=#7baa0f]ergastirio[/COLOR][/URL]No Scheduled Task[/FONT][/SIZE][/COLOR]
    [CENTER][COLOR=#555555][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]00 23 * * 6[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
    [CENTER][COLOR=#555555][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]Yes/Cron[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
    [CENTER] [/CENTER]
    [URL=‘http://192.168.1.5/fog/management/index.php?node=host&sub=edit&id=2’][COLOR=#7baa0f]grafeio[/COLOR][/URL]No Scheduled Task
    [CENTER][COLOR=#555555][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]00 22 * * 1,2,4,5[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
    [CENTER][COLOR=#555555][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]Yes/Cron[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
    [CENTER] [/CENTER]
    [URL=‘http://192.168.1.5/fog/management/index.php?node=host&sub=edit&id=2’][COLOR=#7baa0f]grafeio[/COLOR][/URL]No Scheduled Task
    [CENTER][COLOR=#555555][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]30 15 * * 1-6[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
    [CENTER] [/CENTER]
    [CENTER][COLOR=#555555][SIZE=13px][FONT=Ubuntu]Yes/Cron[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]


  • Senior Developer

    It wasn’t the fact that it wasn’t running at hour 22, but rather it wasn’t taking any comma values.



  • Thank you for instant solution Tom!


  • Senior Developer

    Thank you for reporting this.

    It is now fixed in SVN Trunk: 1898


Log in to reply
 

386
Online

38979
Users

10712
Topics

101675
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.