Fog Storage Node problems



  • I have just installed a fog storage node and am having a few problems getting multicast to work, keeps coming up with please wait. As part of the troubleshooting process I was trying to have a look at the logs in /opt/fog/log folder but there is nothing there for any of the 3 services, the install went OK and I can deploy single images from it. Also the network in the location I am testing there is OK for multicasting as I tested with our other working node. Can anyone help as to why no logs are being created?

    Cheers



  • anyone got any ideas on this? kinda stuck and our old node with smaller disk is running out of space.

    cheers

    Aaron



  • [quote=“Tom Elliott, post: 27107, member: 7271”]Did you delete the logs?

    Try touching each of them with:
    [code]cd /opt/fog/log
    touch fogscheduler.log fogreplicator.log multicast.log
    [/code]

    Then restart the services involved with:
    [code]sudo /etc/init.d/FOGImageReplicator restart
    sudo /etc/init.d/FOGScheduler restart
    sudo /etc/init.d/FOGMulticastManager restart
    [/code]

    Then try again.[/quote]

    Logs have been created using touch, but I am unable to restart any of the services the following message comes up:
    [B]Restarting FOG Computer Imaging Solution: FOGImageReplicator start-stop-daemon: warning: failed to kill 950: No such process[/B]
    Its the same for the other 2 services 1009 for FOGScheduler and 1977 for FOGMulticastManager. The files related to the services exist. The node is running Ubuntu 12,04 Server


  • Senior Developer

    Did you delete the logs?

    Try touching each of them with:
    [code]cd /opt/fog/log
    touch fogscheduler.log fogreplicator.log multicast.log
    [/code]

    Then restart the services involved with:
    [code]sudo /etc/init.d/FOGImageReplicator restart
    sudo /etc/init.d/FOGScheduler restart
    sudo /etc/init.d/FOGMulticastManager restart
    [/code]

    Then try again.


 

386
Online

41.5k
Users

12.0k
Topics

113.4k
Posts