FOG Newbie - Snapin Problem



  • [SIZE=4]Just starting to use FOG again after a number of years. I am trying to get a snapin to deploy VMWare Workstation 10 to a number of Win7 x64 machines. Not really anything complex just install, with license key. Sad but just dumping and importing the reg section with the key doesn’t seem to work.[/SIZE]

    [SIZE=4]The silent install snippet is [/SIZE]

    [SIZE=4]VMware-workstation-full-10.0.0-1295980.exe /s /v EULAS_AGREED=1 SERIALNUMBER=“xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx”[/SIZE]

    [SIZE=4]I created a snapin and uploaded the installer which seems to work. The problem comes with s[FONT=sans-serif][COLOR=#000000]etting the [/COLOR][/FONT][B][FONT=sans-serif][COLOR=#000000]Snapin Arguments:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=sans-serif][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][FONT=sans-serif][COLOR=#000000]to[/COLOR][/FONT][FONT=sans-serif][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][FONT=sans-serif][COLOR=#000000][B] /s /v EULAS_AGREED=1 SERIALNUMBER=“xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx”[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

    [SIZE=4]I can paste it in and update the snap in but it appears to cut of after SERIAL NUMBER= [/SIZE]

    [SIZE=4]Not sure if I am hitting the char limit or I am trying to put it in the WRONG place. Any suggestions would be appreciated. Its been a while since I was responsiable for having to image computers and alot has changed since XP![/SIZE]

    [SIZE=4]Thanks [/SIZE]
    [SIZE=4]Greg[/SIZE]


Log in to reply
 

469
Online

39.3k
Users

11.0k
Topics

104.6k
Posts

Looks like your connection to FOG Project was lost, please wait while we try to reconnect.