Blank pages when opening reports


  • Hi,

    Im running .33 on ubuntu 13.
    All is working but when i try to pull up reports from report management then its blank.

    I checked apache logs and I found this

    require_once(./lib/ReportMaker.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fog/management/reports/User Login Hist.php

    I looked in the lib directory and there is no such file.
    Has anyone come across this issue?


  • I think I see what you were referring to and have made the change, the next update will reflect this. Currently testing/fixing snapin deploys though so may be a minute.


  • I’m not seeing any pending macs. Did you copy wrong by chance? For example:

    cp packages/web/Host\ List.php /var/www/fog/management/reports/Pending\ MACs.php

    Or are you just saying the file name is the same?


  • Understood.

    So I copied all of them over and now they are appearing. Was it something i did incorrectly with the install or will the install process change in future revisions?

    Another thing i noticed was that the pending mac report was the same as the host list report, can you confirm thats how its supposed to be?
    Thank you


  • User Login Hist is for users logging in to windows systems.


  • Thanks, that made the User Login Hist page come up.
    Im assuming I do the same for the others?

    One thing though, I did a quick test of the user “fog” and nothing pulled up giving me a message of “No results found”


  • do you still have the installation directory?

    Can you cd into this directory and copy the file:
    [code]cp packages/web/management/reports/User\ Login\ Hist.php /var/www/fog/management/reports/[/code]


  • Thanks for the prompt reply/ No, nothing was deleted. The revision is 1129.


  • Did this file get deleted? What revision 0.33 are you on?

380
Online

9.0k
Users

15.6k
Topics

145.1k
Posts